30% besparelse med ny hosting aftale

furnipartFurnipart har gennem en årrække fået deres IT hostet eksternt, og ønskede en modernisering af IT-platformen samt at få IT-omkostningerne bragt ned.

Adm. direktør for Furnipart Rasmus Byriel
Vi har fået vores IT hostet i flere år og vores platform trængte til en fornyelse. Samtidig ville vi gerne have en løbende sparring omkring vores IT. Vi kender ikke til hosting markedet og ved derfor ikke, hvad vi kan forlange og forvente af en leverandør. Aggregator kom netop med den viden og kunne både finde den rigtige leverandør for os og samtidig være vores fremtidige sparringpartner på IT-området. Resultatet er, at vi har nedbragt vores IT-omkostninger med over 30%, samtidig med at vi har fået en moderniseret IT-platform.

Aggregator udformede en kravspecifikation, og identificerede de hosting leverandører som på en række parametre ville kunne løfte opgaven. De udvalgte leverandører gav deres bud på, hvordan de ville løse Furniparts krav.

Aggregator lavede en samlet oversigt over løsningerne samt en sammenligning. På den baggrund blev den fremtidige leverandør valgt og en aftale indgået.

Som en del af den samlede løsning sikrede Aggregator også en ny WAN/Internet forbindelse, således at den fremtidige løsning har en optimal hurtig forbindelse.

Læs mere om Furnipart.